Dental Monitoring – Ortho Diamantlaan – Leiden

Dental Monitoring

Dental Monitoring

Het Dental Monitoring is spectaculaire ontwikkeling in de orthodontie ontwikkeld door een Frans bedrijf. Het werk met Kunstmatige intelligentie in samenwerking met de behandelaar. Het maakt het mogelijk om op afstand tijdens je beugelbehandeling met je mobiele telefoon  je te begeleiden naar een snel mooi en goed resultaat van je behandeling. het is ook via de app mogelijk om altijd contact met de kliniek te hebben op de momenten wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt Dental Monitoring:  KLIK HIER VOOR EEN YOUTUBE FILMPJE 

We helpen je met de app te downloaden op je mobiel ( IOS en Android)

Maak een foto met je mobiel en de app en met behulp van de scanbox van je gebit.

Stuur de scan op en je de voorgang van je behandeling wordt op afstand naar onze praktijk verzonden. Via de AI ( Artificial Intelligence) wordt de voorgang berekend van jou behandeling. Er wordt op 80 punten gecontroleerd in de mond of alles naar wens gaat. Hierbij krijg je elke keer een resultaat verslag via je app van deze voortgang. We laten je weten wat dan de volgende stap is. Op deze manier kunnen we de behandeling heel efficiënt laten verlopen. Het kan 50% van de behandeltijd verkorten.

Het kan van elke plek waar een  internetverbinding is op je werk op vakantie, thuis. Je hoeft dus niet meer naar de praktijk met jou drukke werkzaamheden. Geen reistijd geen parkeerplek zoeken geen gehaast meer. 

Als het toch nodig is dan nodigen we je uit om naar onze kliniek te komen.