De Kliniek – Ortho Diamantlaan – Leiden

De Kliniek

De Kliniek

De Kliniek

In onze kliniek bieden wij orthodontische behandelingen aan voor volwassenen en voor kinderen .

In dit digitale tijdperk is orthodontie aan het veranderen. Veel behandelingen worden uitgevoerd met Clear Aligners waarbij we vooraf kunnen visualiseren wat er mogelijk is naar de wens van de klant.

In onze kliniek zijn we gespecialiseerd in deze digitale technieken.

Door deze technieken kunnen we de behandelingen sneller laten plaats vinden. We kunnen werken met controle op afstand via een app op je mobiel en hoef je niet iedere maand naar de praktijk te komen. We monitoren je gebit op afstand wanneer het jou uitkomt.

We werken uiteraard ook nog met de traditionele vaste beugel ook wel slotjes-, of blokjesbeugel.

Wij werken met het Damon systeem van Ormco en met deze techniek kunnen we voorkomen dat er gezonde kiezen moeten worden verwijderd. Ook is de behandeltijd aanzienlijk korter.

Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit zijn wij aangesloten bij de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie ( VTvO) en staan we ingeschreven in het OK kwaliteitsregister. Dit betekent dat wij jaarlijks worden bijgeschoold, werken volgens vaste protocollen en een periodieke kwaliteitsbeoordeling. Daarnaast zijn wij lid van Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde ( KNMT) en de European Aligner Society ( EAS) en kwaliteitsregister Tandartsen        ( KRT) 

Ons doel is om voor u in een korte behandeltijd een mooie gezonde lach te realiseren.

Wij hanteren geen wachtlijsten.