onzichtbare beugel, Suresmile,

De onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel

Nadat het behandelplan door u is  goedgekeurd en ondertekend worden de Aligners door SureSmile vervaardigd. Dit zal twee weken duren. De gehele set van alle nodige aligners zal dan worden vervaardig.

De eerste Aligner krijgt u in om te wennen. Een of twee weken later zullen we de als het nodig is de attachments aanbrengen dit zijn hele kleine tandkleurig dopjes die nodig zijn om het element te kunnen verplaatsen. Deze worden natuurlijk aan het eind van de behandeling weer verwijderd en is daarna niet meer zichtbaar. 

Het succes van een behandeling is van vele factoren afhankelijk. De motivatie en de medewerking van de patiënt en de reactie van het gebit op de beugel. Wanneer de beugel niet 22 uur per dag gedragen wordt en de instructie niet worden opgevolgd door de behandelaar dan zal de behandeling niet het gewenste resultaat opleveren.

Om de voortgang te waarborgen werken wij met het Dental Monitoring systeem. De meeste controles vinden plaats via je mobiele app omdat wij op afstand elke week je voortgang monitoren en je daar ook een rapport van krijgt. Je kunt ons ook via de app vragen stellen als dat nodig is. In de praktijk wordt de app voor u ingesteld en uitgelegd hoe u daar mee kunt werken. Daarna is het heel eenvoudig te bedienen.

Dit systeem is zo succesvol bij onze patiënten dat we soms de helft van de behandeltijd kunnen reduceren! In het hoofdstuk Dental Montering kunt u hier over alles terug vinden.  Op de pagina tarieven kun u de codes en tarieven terug vinden en op de site van de NZA

Financiering van deze behandeling is mogelijk.