De behandeling – Ortho Diamantlaan – Leiden

De behandeling

De behandeling

Een mooie lach is je beste visitekaartje. Het geeft je zelfvertrouwen, waardoor je de wereld open tegemoet kan treden. Met ons team staan wij voor je klaar om je die mooie lach te geven en samen met jou tot de best mogelijke orthodontiebehandeling te komen. Hierbij houden we rekening met de huidige stand van je kaken en tanden en kiezen en wat je wensen zijn voor het uiteindelijke resultaat.

We werken met innovatieve apparatuur, waardoor de behandeling sneller kan verlopen, we behandelen volgens non extractie therapie (d.w.z. zonder blijvende kiezen te trekken), we maken geen gebruik van buitenbeugels, zoals een headgear.

De harmonie van je gezicht is hierbij ons uitgangspunt.

We nemen ruim de tijd voor vooronderzoek, bespreking en behandelplan.

Als jij of jouw tandarts twijfelt over de stand van de tanden en de kaak of als er sprake is van ruimtegebrek of vooruitstaande tanden is het verstandig om een afspraak te maken voor een informatief consult.

Indien nodig kan al tijdens de wisselfase rond 8 tot 10 jarige leeftijd de groei van de kaak begeleid worden, zodat er op latere leeftijd een minder complexe behandeling  nodig is en je kind dus sneller en met minder problemen klaar is met de behandeling, zonder dat er gezonde kiezen getrokken hoeven worden.

Een verwijsbrief is niet nodig.